020 741 0980 posti@nilax.fi

Piha-aidat ja portit taloyhtiöille ja yksityisasiakkaille asennuksineen Pohjois-Suomen alueella

Nilax Oy toimittaa ja asentaa tyylikkäät piha-aidat toiveidesi mukaan. Olemme kotimaisen Kruunuaidan aitojen myyntiedustaja ja asentaja, joten voit tilata meiltä täydellisen laadukkaan aitapaketin asennuksineen. Palvelualueeseemme kuuluu koko Pohjois-Suomi

Jos haluat helpottaa pihapiirin rakennusprosessia, kannattaa aita ehdottomasti tilata asennusten kanssa. Kruunuaidan aidoilla on viiden vuoden asennustakuu. Kun aidan asennuksen jättää ammattilaiselle, on lopputulos varmasti kestävä ja pitkäikäinen.

Kruunuaita on valmistettu kestävästä kotimaisesta puusta. Kotimaisen puun käyttäminen on luonnollinen valinta, sillä lähellä tuotettu puu on paitsi laadukasta myös ekologinen valinta. Lue lisää ja tutustu laajaan aita- ja portti valikoimaan Kruunuaidan verkkosivuilla. Sivuilta löytyvällä laskurilla pääset myös laskemaan tarkemmin piha-aitasi hinnan. Tarpeen mukaan voimme tehdä tarjouksen myös vanhan aidan purkamisesta ja pois toimittamisesta uuden aidan tieltä.

Tyylikäs piha-aita kruunaa kauniin kodin

Talon tyyliin sopivat aita ja portti muodostavat edustavan kokonaisuuden, joka pitää sekä lapset että lemmikit turvassa piha-alueella. Nilax Oy toimittaa ja asentaa Kruunuaidan kotimaiset piha-aidat ja portit. Valittavanasi on lukuisia kauniita aitamalleja – ja koko komeuden kruunaa tietenkin puuportti. Asennuksillamme on viiden vuoden takuu.

Kruunuaita on valmistettu kestävästä kotimaisesta puusta. Kotimaisen puun käyttäminen on luonnollinen valinta, sillä lähellä tuotettu puu on paitsi laadukasta myös ekologinen valinta.

Lue lisää ja tutustu laajaan valikoimaan Kruunuaidan verkkosivuilla.

Nopeat aitojen asennukset yksityiskoteihin ja taloyhtiöille

Jos tilaat Kruunuaidan asennuksineen, on aitaprojekti sinulle vaivaton. Päätä vain malli ja tee tilaus – me hoidamme loput.

Aidan pystytys etenee noin 30 metriä päivässä. Normaalikokoisen tontin aidan asennus kestää keskimäärin 1–2 päivää. Tarpeen mukaan voimme tehdä tarjouksen myös vanhan aidan purkamisesta ja pois toimittamisesta uuden aidan tieltä.

Uuden aidan asentaminen päättyy aina loppukatselmukseen, jossa varmistetaan, että lopputulos on suunnitelman ja toiveiden mukainen. Hoidamme aitojen asennukset alusta loppuun, suunnittelusta jälkien siivoamiseen saakka.

Jos haluat uudistaa pihaasi uuden aidan lisäksi myös uudella terassilla tai kuistilla, me voimme hoitaa kummatkin työt.

Haaveiletko uudesta piha-aidasta? Me toimitamme ja asennamme laadukkaat ja kotimaiset Kruunuaidat sujuvasti ja nopeasti Pohjois-Suomen alueella. Kysy lisää!
Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi