020 741 0980 posti@nilax.fi

Uusi ilme pintaremontilla – remonttipalvelut Oulun seudulla

Nilax Oy tarjoaa monipuoliset remonttipalvelut kotitalouksille ja taloyhtiöille. Hoidamme pintaremonttityöt – kuten maalaukset, väliovien vaihdot, silikonien uusinnat ja listoitukset – pitkällä kokemuksella Oulun seudulla. Olemme erikoistuneet etenkin pieniin ja lyhytkestoisiin projekteihin. Tulemme mielellämme arviokäynnille remonttikohteeseesi.

Oletko muuttamassa? Kaipaako myyntiin tai vuokralle menevä asuntosi kunnostamista? Pienremontti on kannattava valinta oman asumismukavuuden parantamiseksi sekä silloin, kun asukkaat vaihtuvat asunnossa. Usein elämä jättää jälkiä asuntoon, mutta esimerkiksi lasten ja eläinten jättämät merkit voi korjata nopeasti ammattilaisen avulla. Jo pienillä muutoksilla voit nostaa asuntosi arvoa selvästi. Siisti ja kaunis asunto myös liikkuu asuntomarkkinoilla tehokkaammin.

Verkostostamme löytyvät tarvittaessa myös tekijät sähkö- ja LVI-palveluille.

Pintaremontilla asunnon arvo ja asumismukavuus kohdilleen

Usein elämä jättää jälkiä asuntoon, mutta esimerkiksi lasten ja eläinten jättämät merkit voi korjata nopeasti ammattilaisen avulla. Jo pienillä muutoksilla voit nostaa asuntosi arvoa selvästi. Siisti ja kaunis asunto myös liikkuu asuntomarkkinoilla tehokkaammin.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • Pienet korjaustyöt
  • Pintojen ehostukset, esimerkiksi maalaukset
  • Listojen vaihdot
  • Väliovien vaihdot
  • Märkätilojen silikonien uusinnat
Tarjoamme joustavat remonttipalvelut sisätiloihin ja ulkopatioille Oulun seudulla. Ota meihin yhteyttä!
Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi