020 741 0980 posti@nilax.fi

Kesäkeidas kotiin – terassien rakennus Oulun seudulla

Nilax Oy suunnittelee ja rakentaa terassit, kuistit ja patiot Oulun seudulla. Jos haluat uudistaa jo olemassa olevan terassin ilmettä, voit tilata meiltä myös laadukkaan terassiremontin. Jo pelkällä kansilaudoituksen vaihdolla patio saa raikkaamman ilmeen.

Me luomme pihapiiriisi unelmiesi kesäkeitaan, eikä rakennus- tai remonttiprosessi tuota sinulle lainkaan vaivaa. Tee tilaus ja kerro toiveistasi – me hoidamme työn alusta loppuun.

Voit pyytää meidät myös arviointikäynnille. Käynnillä annamme sinulle tarkan hinta-arvion työstä.

Laajenna sisätilaa viihtyisälle terassille

Hyvin suunniteltu ja tehty terassi voi olla perheellesi kuin toinen olohuone. Sen lisäksi, että terassi on mukava paikka vapaa-ajan viettoon ja vaikkapa grillailuun, se tuo kotiin myös käytännöllistä lisätilaa. Esimerkiksi tekstiilien tuuletus ja lumisten tai kuraisten vaatteiden puhdistaminen sujuu terassilla mukavammin kuin pihalla.

Toimiva terassi on aina huolellisen suunnittelun tulosta. Ennen kuin aletaan varsinaisiin rakennuspuuhiin, on hyvä pysähtyä miettimään, mitä terassilta oikeastaan halutaan. Mieti, minkälaista käyttöä terassilla tulee olemaan ja mihin terassi tulisi sijoittaa. Terassien, patioiden ja kuistien asiantuntijoina me tiedämme, miten toiveesi toteutetaan. Luomme sinun ja perheesi tarpeita vastaavan terassikokonaisuuden.

Siisti terassi ja aita tuovat ryhtiä pihapiiriin

Kaide on terassin näkyvin elementti. Se tarjoaa terassille sekä halutun tyylin että näkösuojan. Kaiteen suunnitteluun onkin hyvä käyttää aikaa, jotta lopputulos miellyttää silmää vielä vuosienkin kuluttua. Kruunuaidan aitaelementtimallistosta löytyy tyylikkäitä kaidemalleja patioihin – ja me hoidamme Kruunuaidan edustajana kaiteiden toimituksen ja asennuksen.

Nilax Oy on jo vuosien ajan suunnitellut ja toteuttanut yksilöllisiä terasseja kaikenlaisiin koteihin ja taloihin. Jos haluat terassiremontin yhteydessä uudistaa pihapiiriä laajemmin, voit tilata meiltä myös Kruunuaitojen kotimaiset aidat ja portit asennustöineen.

Kaunis kuisti tai patio on pihan kruunu. Me rakennamme ja remontoimme terassit jokaiseen kotiin ja makuun Oulun seudulla – ota yhteyttä!
Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi